AND Cheesetrade kwaliteit

Kwaliteit, flexibiliteit en klanttevredenheid

Kwaliteit, flexibiliteit en klanttevredenheid staan hoog in het vaandel bij AND Cheesetrade. De kracht van goede samenwerking met korte lijnen staat voor ons voorop. We zijn altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en maken ons hard voor een duurzame en langdurige relatie.

Korte bedrijfsfilm AND Cheesetrade:

Dienstverlening is major priority

Naast de verwerking van kaas, zuivelproducten & kaasgrondstoffen is goede dienstverlening voor AND Cheesetrade een “major priority”. Onze vakmensen worden vaak ingezet om projecten te doen slagen, of bij de realisatie van klantspecifieke wensen en aanvragen.

Met allerhande specifieke producten en diensten komt AND Cheesetrade tegemoet aan de wensen van industrie of consument. Zo bieden we o.a. onze expertise aan voor het schonen van kaas, voor het ontkorsten van hele kazen of stukken kaas, voor het verwerken en verpakken van wrongel, het coaten van kazen en voor het manueel uitpakken en verwerken van consumenteenheden zoals o.a. plakjes, brie, mozzarella, camembert, boter, etc.

Toegevoegde waarde voor uw organisatie.

Met onze dienstverlening zijn we voor onze klanten vaak een verlengstuk van de organisatie. We kunnen u op ons vakgebied dan ook veel zorg en werk uit handen nemen. “For cheese and more!” is daarbij ons motto.

AND Cheesetrade heeft ook een prima aanbod voor traders, met name waar het gaat om de verwerking, storage en uitlevering van de handelswaar. AND Cheesetrade beschikt nl. over koel- en vriescellen die plek bieden aan meer dan 1000 palletplaatsen.

AND Cheesetrade. For cheese and more…