AND Cheesetrade vanaf heden VLOG-gecertificeerd!

Sinds 14 februari 2019 is AND Cheesetrade VLOG-gecertificeerd. VLOG (Verband Lebensmittel Ohne Gentechnik) is een Duitse vereniging die verantwoordelijk is voor de certificatie en uitgifte van het “Ohne Gentechnik”-label. Producten die dit label dragen zijn vrij van GMO’s (genetisch gemodificeerde organismen). De consument kijkt steeds kritischer naar het voedsel dat hij consumeert. Op dit moment komt de vraag naar GMO-vrij voedsel vooral vanuit de Duitse markt. Vanuit de Nederlandse markt begint de vraag naar GMO-vrij voedsel te groeien.  AND Cheesetrade [...]

Landbouwbeurs Leeuwarden 2018

Landbouwbeurs Leeuwarden 2018 AND Cheesetrade fulfilmentpartner van “verspilling is verrukkelijk” presenteert met trots Nederlands grootste assortiment (h)eerlijke producten met een oplossing voor voedselverspilling. REUSE TO REDUCE YOUR FOODPRINT, No food to waste.  

Primeur tijdens SIAL 2018

AND Cheesetrade is vanaf zondag 21 oktober tot en met dinsdag 23 oktober te vinden als co-exposant op de Sial 2018. U vindt ons op de stand van onze partner Kerr France. Op onze stand kunt u genieten van onze circulaire innovatie “Spread-it or Dip-it”. ‘s Werelds eerste spread & dip die voor 100% gemaakt is van geredde kaas. Kom langs en proef 1 van de 7 fantastische smaken! Tot ziens op SIAL 2018 in Hal 7, standnummer E043! Team AND Cheesetrade Meer informatie: www.spreaditordipit.nl

AND Cheesetrade aanwezig op het voedselsymposium Foodture te Bolsward

Op vrijdag 5 oktober jl. was dhr. Bakker als spreker te gast tijdens het Voedselsymposium Foodture te Bolsward. Hij vertelde hier aan het grote publiek hoe onze kaas een “Tweede Leven” krijgt en hiermee voedselverspilling voorkomt!  Bekijk hieronder de foto’s en de film! Video Foto’s    Het Friesch Dagblad wijdde er ook een mooi artikel aan. Klik hier voor het complete artikel.

AND Cheesetrade op Food Waste Event 1

Woensdag 21 maart stond AND Cheesetrade op Food Waste Event 1 bij de Verspillingsfabriek in Veghel. Hier hebben we ondernemers kennis laten maken met Spread-it, onze 100% circulaire cheese spread & dip! We hebben veel enthousiaste reacties mogen ontvangen. Binnenkort wordt Spread-it officieel gelanceerd en zal het ook in de supermarkt verkrijgbaar zijn! Op de verpakking van Spread-it staat het No Food To Waste label. Aan dit label kunnen consumenten circulaire voedingsmiddelen herkennen. Wilt u op de hoogte blijven van de [...]

Lancering Platform: Verspilling is Verrukkelijk!

Op dinsdag 13 maart 2018 hebben we samen met 17 andere circulaire ondernemers het platform `Verspilling is Verrukkelijk´ gelanceerd.  Vele gasten en genodigden hebben in Amsterdam kunnen genieten van o.a. onze eigen ontwikkelde circulaire smeer- en dipkaas ‘Spread-it’! Binnenkort kunt u er hier alles over lezen! Lees hier het persbericht: http://bit.ly/2FzEJ9Z Lees ook het krantenartikel in het Parool  

Circulaire conferentie & markt te Arnhem

Donderdag 18 mei ’17 was AND Cheesetrade te gast tijdens de Conferentie Circulaire Business Modellen te Arnhem.  In de prachtige Eusebiuskerk werden gister de resultaten van het landelijke onderzoek naar Business Modellen voor de Circulaire Economie gepresenteerd door Professor Jan Jonker. op een conferentie op 18 mei 2017. Aansluitend presenteerde AND Cheesetrade zich op de Circulaire Economie Markt direct naast kerk. Doel van deze markt was om bezoekers kennis te laten maken met praktijken rond de circulaire economie, van koffie tot tafels, van [...]