Say Cheese

Say Cheese: de traditionele fabriekswinkel

Say Cheese fabriekswinkel laat vroeger tijden herleven, toen alles nog rechtstreeks en tegen een scherpe prijs te koop was bij de lokale producent. Het succes is dan ook onmiskenbaar.

Je ziet de kazen er lekker zichtbaar op de planken liggen. En onze eigen kaasboer in de winkel snijdt de stukken vers van het mes. De prijs die we ervoor vragen tovert bij iedereen een glimlach op de lippen. JONG TOT BELEGEN: € 7,99 PER KILO!

Volg Say Cheese op Twitter en Facebook en blijf altijd op de hoogte van al onze leuke & scherpe aanbiedingen!

Kaas van Say Cheese: een origineel kado!

Een leuk idee nodig voor een cadeau, een aardige attentie of een bedankje? Say Cheese! Een goed gekozen kaas maakt de liefhebber altijd blij. In onze winkel is genoeg keus voor een origineel en smakelijk cadeau. Kant en klaar of volledig naar uw wens.

Wijn van Say Cheese
Kaas moet drijven, zoals een vis moet zwemmen. Dat is het motto van de echte kenners die extra willen genieten. We bieden u keus uit een met zorg samengestelde selectie wijnen en geven daarbij graag passend advies voor de beste kaas-wijn combinatie.

Nieuw bij Say Cheese: kerstpakketten en bedrijfsattenties
Relaties of collega’s blij maken? We hebben een prima advies voor bedrijven en organisaties: Say Cheese! In goed overleg stellen we graag originele kerstpakketten voor u samen, of unieke verspakketten voor een bijzondere gelegenheid. Say Cheese presenteert daarbij geen standaard pakketten, maar eersteklas producten die voedzaam, vers en bovenal lekker zijn! De zorgvuldige keuze van kaas speelt daarbij uiteraard een belangrijke rol.

Informeer naar de mogelijkheden.

Openingstijden:

Maandag 9:00 – 17:00 uur
Dinsdag 9:00 – 17:00 uur
Woensdag 9:00 – 17:00 uur
Donderdag 9:00 – 17:00 uur
Vrijdag 9:00 – 17.00 uur
Zaterdag 9:00 – 17:00 uur

Als u tijdens de openingsuren verhinderd bent, kunt u ook telefonisch of online bestellen via 058-2887130 of saycheese@andcheesetrade.nl. We maken uw bestelling dan tijdens onze openingstijden voor u klaar. Vervolgens kunt u de bestelling op afspraak ophalen. Bij Say Cheese kunt u trouwens ook pinnen!